Dåligt samvete 1

Misstänkt magont igår var egentligen "bara trötthet".
Igår vid 16tiden så vart Tilde helt hysterisk, grät okontrollerat och bara skrek. Det var fruktansvärt för så ledsen brukar hon aldrig bli. Jag försökte ge henne tutten i soffan men ingenting fungerade, då antog jag att det var lussebullarna jag åt dagen innan som var boven i det hela. Förra måndagen åt jag pepparkaksdeg + pepparkakor och hon bajsade flera gånger och var gnällig hela dagen stackaren..
 
Fick såklart dåligt samvete och trodde att hon hade ont men hon slutade inte. Efter 20 minuters gallskrik och tårarna sprutade så satte jag snabbt på henne sin pyjamas och la mig med henne i sängen och höll tutten i hennes mun tills hon började snutta. Det tog 30 minuter i sängen innan hon total deckade. Vafan Annika! Jag har ju hållit på med min väckning i säkert 6 dagar nu, jag är helt slut och hon var lika så. Väckt henne vid 10-11 varje dag, låtit henne sova middag ca 30 minuter. Sen försökt tvinga henne att sova vid 21 på kvällen men hon har inte somnat förens 01, efter det har hon vaknat en gång i timmen. Inte så konstigt att hon var trött!
 
Hon sov 2 timmar, tuttade i sängen och somnade om i 30 minuter. Sen var Tilde tillbaka, pigg som en mört och glad flörtade hon med oss hela kvällen. Hon har ju kommit på hur man vrider sig åt sidan och igår så vände hon sig igen ifrån magen till ryggen. Och ligger hon på ryggen och jag hjälper henne över på magen så ligger hon och kikar med huvudet uppe jättelänge. Hon är starkare än vad vi trodde duktiga fisen!
 
Det slutade med att vi gick och la oss vid 00 och släkte lamporna, bara nattlampan på. 01.30 somnade hon och sen började natten. Sovit iallafall 3 timmar emellan vissa pass så helt ok för våra "nya rutiner".
 
Hur har eran natt varit?
 
 
 
 
 
 


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Vad kommer nu?

Har en dotter Tilde som är född den 2012-09-01

RSS 2.0