Tiden rusar förbi!

(Skrev nyss hela inlägget och råkade trycka så att allt försvann så passionen i inlägget kanske inte är den samma tyvärr!?)

Den sista tiden har det hänt så mycket, Tilde kämpar för att ta sig framåt som inte går än men ser att hon är påväg. Kanske börjar krypa snart?
Hon sitter i sin stol ifrån IKEA och käkar mat varje dag, kan verkligen rekomendera den (Antilop). Verkligen prisvärd!

Vi är ute och går varje dag ca 5km, är mest för att vädret har varit så otroligt bra! Varmt och sol nästan varje dag. Träffat mammagruppen flera gånger varje vecka. Är så tacksam för att ha träffat alla tjejerna! Riktigt kul att bolla barntankar med :)

Vi har köpt ett badkar som jag och Tilde brukar plaska i, hon älskar det! Ligger emot mitt bröst och sprattlar med benen som en liten fisk! Hoppas att det börjar babysim i Mora någongång.

Vi har infört nya rutiner när det gäller mat och sömn som (peppar peppar) fungerar väldigt bra än så länge! Hon käkar 2 mål varje dag, gröt och vanlig mat på kvällen. Vi läser saga och hjälper henne att lära sig att somna själv utan att vara ledsen och det fungerar jättebra! Vi läser saga i sängen och sjunger några sånger, sen somnar hon själv efter en stund. Inatt sov hon ifrån 21.40-06.50, käkade och somnade om! Helt otroligt!

Känner mig så lycklig idag, tänk va lite sömn och sol kan göra! :)
 
 
 
En trött Tilde och sin "rumpis" som hon har fått av andra kusin Elton :)
 
 
 
 
Bada! :)
 
 
 
 
 
 


Kommentarer
Ica sofia

Tror de är för kallt i Mora simhall :/ de är nog därför de inte har babysim :/ hon ser så mysig ut och va stor hon har blivit hihi :) stora tjejen sitter själv snart springer hon runt ;)

Kramar

2013-03-04 @ 19:41:47


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Vad kommer nu?

Har en dotter Tilde som är född den 2012-09-01

RSS 2.0