Pappa är hemma!

Äntligen är A ledig två hela dagar :) Det gillar våran lilla fis också! Hon blev påklädd av pappa Anders idag och då blev det hennes Ramones t-shirt hehe.




Häng med moster Emma

När Anders är borta på jobb så sover oftast moster Emma över, vi kikar på film och slappar nästan som vi alltid gjorde förr. Plus en liten Tilde såklart :) Tur att man har syskon!
 
Tilde lekte många lekar och busade hela kvällen, skönt när man kan turas om så engein räcker till hela dagen :)
Och nej, hon har inte sovit nå bättre inatt heller. Förmodligen för att hon är täppt i nästan, det rosslar när hon andas ibland.
 
Hon passade också på att läsa lite bok, hon har ju sina älsklingsböcker som Camilla Lundsten har skrivit.
Äntligen bajs, Äntligen godnatt och Äntligen mat. Hon fick den förstnämda av min kusin Camilla med familj i välkommen till världen present. Stort tack! Väldigt populära böcker och mycke färger!
Dom finns till bra pris på Adlibris!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Hur man roar sig med en bebis

Haha det är så roligt att leka med Tilde och göra tokiga saker, jag tror själv att jag kommer bli en mamma som gillar att leka :) Åka till vattenland och tivolin och göra massa bus!
 
Men nu pratar vi om andra sorters lekar, med kameran :) Tilde fick leka perukprovning nyss.. Här är resultatet! ;)
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Härliga nätter!

Dom senaste veckorna har jag försökt vända Tildes dygn, nu går hon upp ca 11 och somnar 1. Helt okej, om det inte hade vart för att nu så äter hon minst en gång i timmen hela nätterna. Käkar lite snabbt och sen somnar hon om, tar några minuter max men blir ju så jobbigt att ligga på sidan halva nätterna och inte få någon sammanhängande sömn. Konstigt nog så känner jag mig ganska levande, gör mycke att få gå upp 10 på morgonen istället för helt koma vid 13.30 som vi hade det förr! Har ni något tips? Kanske ska försöka natta henne i vagnen så kan jag rulla henne när hon vaknar.
 
Hon vägrar att ta nappen, tummen är på gång och så försöker jag få henne att nattas med sina filtar. Det går bra ibland! Hur har ni gjort?
 
Min lilla älsklingsunge är iallafall jättenöjd när hon vaknar även om nätterna är ganska hemska, för mig..
Här ligger hon med filten ifrån Newbie collection (som dom flesta mammor älskar!), en julklapp ifrån faster Frida. Hon älskar den! :)
 
 
 
 
 

Andra julafton

Igår vad vi ju som sagt hemma hos Anders pappa och firade med hans systrar.
Vi käkade gott och fikade och delade ut julklappar. Tilde hade vart väldigt snäll för hon fick många fina paket, kläder och leksaker.
 
Hon fick också väldigt mycke kärlek ifrån sina släktingar som ville passa på att mysa med henne, hon var ju utklädd tilll tomteflicka!
 
Mys med sina fina fastrar Carola och Frida :)
 
 
 
 
 
 
 
 

Natti natti

Mysstund innan vi ska lägga oss med nya julklappen ifrån faster Johanna och familj :) En bitleksak.




Ljusare tider!

Äntligen går vi emot ljusare tider! Som jag har längtat efter dagsljus, märks väl kanske inte förens om en månad men ändå!
 
Iallafall, nu har vi firat jul. En märklig julafton.. Tildes första.
Det började med att Tilde inte hade bajsat på 7 (!) dagar, pruttade så det luktade död råtta och var allmänt förbannad. Anders hade feber och var förkyld, Tilde och jag var/är förkylda, hon hade sovit ungefär 2 timmar på natten så Julaftonsmorgon började inte speciellt bra vill jag lova.
 
Vi packade iallafall ihop allt vi behövde och drog ut till Anders mamma och käkade julfrukost, så himla gott!
Tar ju ett tag att åka dit för hon bor på heden i våmhus :) Tilde fick sitt gossedjur "Vilmer X" aka Ville av Birgitta, Hans och Erik. Hon fick döpa den ;) Anders syster Frida och hennes kille Håkan var också där och käkade!
Tilde tycker mycke om Frida, hon påminner som Moster Emma som också är en klar favorit :) Långt och fint mörkt hår!
 
Och vet ni vad!? Jag glömde kameran.. hela julafton är odokumenterad! Dåligt!
 
Sen bar det iväg mot min familj och middag och kalle anka :) Märkte inte ens det som hade tagit bort ifrån timmen så snacka om över hypat! Vi människor är ju anpassningsbara eller hur ;)
Vi åt och käkade gott, proppade i mig så mycke mat och choklad så det stod upp över öronen! Dukiga mamma som ordnade så fint och ett stort TACK för alla fina presenter ifrån alla er!
 
Blir lite bilder på Tildes framsteg istället. Den senaste veckan har hon börjat älska att ligga på magen! Hon har hittat tummen på riktigt, inte helt perfekt än men hon kan skilja tummen ifrån dom andra fingrarna och få in den i truten ;) MEN imorgon kommer det mer för vi ska fira jul hos anders pappa och alla systrar :)
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Paus.

Tar en liten julpaus. God Jul på er alla :)

Bevis!

Det är ju sällan man får bildbevis på framsteg men jag lyckades filma när hon vände sig idag! Vart så glad! :D
Nu kan ni kära vänner och släkt se fisen vända sig!
 
 
 

Pigg och glad!

Tildes feber är som bortblåst och hon har vart sveriges nöjdaste bebis tills för typ en timme sen så det räknas inte ;)Hon har börjat älska att ligga på magen helt plötsligt så hon blir jättesur men då vänder jag på henne till magen så blir hon glad. Va snabbt som ändras!
 
Jag bjöd över Boa för att klä granen och det gick så bra så :) Tilde myste på golvet med sina leksaker så vi hann tom fika lite :)
 
Innan hade vi mys i hennes rum, ibland är hon så söt så det gör ont i hjärtat av alla kärlek!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
En helt okej plastgran! Ser ju såklart finare ut i verkligheten vill jag påstå ;)
Nu känns det äntligen som jul :)
 

Feber

Lillan är sjuk, uppdaterar när hon mår bättre.

Jättevarm tidigare idag,hon har fått alvedon och får mat precis. Hoppas att hon sover bort den snabbt!




Dåligt samvete 1

Misstänkt magont igår var egentligen "bara trötthet".
Igår vid 16tiden så vart Tilde helt hysterisk, grät okontrollerat och bara skrek. Det var fruktansvärt för så ledsen brukar hon aldrig bli. Jag försökte ge henne tutten i soffan men ingenting fungerade, då antog jag att det var lussebullarna jag åt dagen innan som var boven i det hela. Förra måndagen åt jag pepparkaksdeg + pepparkakor och hon bajsade flera gånger och var gnällig hela dagen stackaren..
 
Fick såklart dåligt samvete och trodde att hon hade ont men hon slutade inte. Efter 20 minuters gallskrik och tårarna sprutade så satte jag snabbt på henne sin pyjamas och la mig med henne i sängen och höll tutten i hennes mun tills hon började snutta. Det tog 30 minuter i sängen innan hon total deckade. Vafan Annika! Jag har ju hållit på med min väckning i säkert 6 dagar nu, jag är helt slut och hon var lika så. Väckt henne vid 10-11 varje dag, låtit henne sova middag ca 30 minuter. Sen försökt tvinga henne att sova vid 21 på kvällen men hon har inte somnat förens 01, efter det har hon vaknat en gång i timmen. Inte så konstigt att hon var trött!
 
Hon sov 2 timmar, tuttade i sängen och somnade om i 30 minuter. Sen var Tilde tillbaka, pigg som en mört och glad flörtade hon med oss hela kvällen. Hon har ju kommit på hur man vrider sig åt sidan och igår så vände hon sig igen ifrån magen till ryggen. Och ligger hon på ryggen och jag hjälper henne över på magen så ligger hon och kikar med huvudet uppe jättelänge. Hon är starkare än vad vi trodde duktiga fisen!
 
Det slutade med att vi gick och la oss vid 00 och släkte lamporna, bara nattlampan på. 01.30 somnade hon och sen började natten. Sovit iallafall 3 timmar emellan vissa pass så helt ok för våra "nya rutiner".
 
Hur har eran natt varit?
 
 
 
 
 
 

You talking to me?



Åt helve... ?

Ibland är faktiskt allting drygt, beror såklart bara på att jag inte fått sova sammanhängande på typ 5 dar eller nått i den stilen. Tilde blir sur när vi ska lägga oss och tycker att jag är jätte tråkig. Tillslut skriker hon och det enda som lugnar henne utan att ta upp henne är att kolla på nått på mobilen. Historieätarna just nu. Försöker gång på gång stänga av och då blir hon arg igen. Så håller det på flera timmar tills hon somnat. Tröttsamt är bara förnamnet.. Anders pappa frågade om hon var en vampyrunge eftersom att hon bara gillar nätterna. Har jag kollat på Twilight för mycke? Det har ju blivit bättre så jag ska inte ge upp även om jag känner mig ganska besegrad.. Gullunge eller vampyrbebis? Som förresten drog en kastspya över alla julklapparna för en stund sen.. bra betyg? HahaNu sover man som en stock efter promenaden.. Ser ju iof väldigt skönt ut :)

Natt

Då har det börjat.. får se hur det slutar..

Stolt mamma!

När Tilde gör någonting bra känns det som att jag har gjort något rätt, inte logiskt egentligen men så är det!
Nu idag har hon rullat ifrån mage till rygg för första gången! Och så lämnade jag henne nyss på lekmattan och sen när jag kollade dit var hon helt plötsligt en halvmeter bort. Har hon rullat runt eller lyckats åla sig iväg?
 
Hon ligger och försöker kämpa sig runt min älskade fis! När det är dag glömmer man nattens jobbiga duster, tur det!
 
 
 
 
 
 

Trött men glad!

Man är väl aldrig riktigt pigg när man är mamma till en bebis? Eller?
Iallafall så lyfter humöret lite extra när man får hänga med flera mammor, veckornas höjdpunkt.
Alla andra måste ju jobba så man blir ju hemma väldigt mycke. Nu ska ni få lite lite gulliga bebisar! :D
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Så fina söta bebisar vi har! ;)
 

Vaken bebis!

Hon är krigsmålad och redo att sova men är inte speciellt sugen..

Men sjukt gullig iallafall :)




Waynes

Har vårt och fikat med Malin idag, skönt att komma ut lite :)









Förlossningsberättelse

Det är någonting jag hade tänkt att skriva ner när jag har tid, vet inte om det hinner bli före jul men det känns ju givet då bloggen mest handlar om Tilde :)
 
Har du som läser en egen förlossningsberättelse du vill dela med dig? Jag är mer intresserad av sånna nu när jag inte kan bli rädd inför min egen, den klarade jag ju faktiskt av ;)
 
 
Tilde är ju en välfylld liten fis och mycke beror det nog på att hon redan ifrån start har vart en riktigt fena på att suga på tutten, hon älskade det direkt! Hade turen att inte ens få ont, kände varken av när hon käkade eller när mjölken riktigt rann till. Lycka för det verkar göra väldigt ont för många.
 
Min hungriga älsklingsunge!
 
 
 
Första goda slurken, fortfarande vit och kletig med ett stadigt tag ;)

Besök av mormor Boa

Hade ingen lust att vara ensam så passade på att bjuda hem mormor Boa på fika.
Har ju så mycke fika så får bjuda hem flera personer annars tar det aldrig slut, har ju fortfarande kvar ifrån dopet tex. Det är så trevligt att bo i Mora och ha släkten i närheten, att få umgås när man har chansen. Jag är en riktig familjemänniska, det är mysigt!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Kuckeli ku, klockan är.. 11?

Varför väckte du mig mamma? Hon svarade argt med att prutta åt mig ;)




Är Här Julen? Eller hum.. Julen är här?

Börjar dagen med att känna mig (som ganska vanligt) smått hjärnskadad.
Vi har ju försökt införa nya rutiner för fröken Tilde, igår så ville vi se Så mycke bättre.. Inget vi gör om.
Rutiner är till för att följas, hon somnade inte förens efter 1 (bättre än innan iaf). Men sen har hon vaknat i princip en gång i timmen hela natten. Pust och Stånk, kommer inte vara någon bra svensk läkare idag inte ;P Redan på mammaträffen i tisdags så pratade roligt, blandade ihop ord och sa fel meningar. Tur att jag inte verkar vara ensam om att vara lite såsig i kolan :)
 
Ikväll är det nya tag, sångstund, badning, luftning, amning och att lyssna på speldosan. FEM saker, det var tydligen bra när man skulle införa rutiner. Fem steg innan stunden i sängen. Stenhård ska jag vara, eller nått..
 
Är så roligt att se dom små växa och bli större, idag kom Emmy också. Henne hade vi inte träffat på ganska länge men hon var sig lik. En liten gullunge, så himla glad!
 
 
Tilde vart förtjust i Loves babygym, bollen brevid hade skallror inuti som plingade när hon slog på dom.
Väldigt kul att ligga och leka med
 
 
 
 
 
 
Love, Tilde och Emmy. Lilla Freja låg och sov så kommer ett foto på henne under.
Ska bli kul att lägga alla korten brevid varandra (lär bli fler) och jämföra!
 
Och visst är det en snygg censurering av Loves öhmm.. Malin skämtade om att man kunde ju göra en ruta, kom inte på nått bättre att göra i Paint vilket är det enda program jag behärskar så TADA! Haha
 
 
Så gullig, ligger och drar upp ögonbrynen och ser fundersam ut :)
 
 
 
UPPDATERING.
 
Virrig som jag är så skrev jag Liam istället för Love haha.. Vad var det jag sa om snurrig??
 

Rutiner?

Har knappt vart hemma men uppdaterar imorgon!! Ska verkligen sätta mig ner och passa på när A kommer hem ifrån jobb.

Och till Tilde, hon vägrar sova! Hon ser ju jätte trött ut eller hur?



Mammagrupp och städning

Berättar mer om den imorgon ;)
Nu blire fredagsmys med middag, brie och vin!



Nattjobb

Ibland är ju inte A hemma på dagarna/nätterna pga av jobb så att lyckas blogga då är ju inte direkt någon ide för vill inte lägga upp meningslösa inlägg!
Idag skulle jag ha opererat ut en tand + ryckt ut en men så blev inte fallet, dom avbokade pga vabbning. Ett ord som jag inte är så förtjust i men är ens lilla sjuk så är man hemma. Så är det bara!
 
Någonting vi skulle träna på är Lucia låtar men det blev knappt av, hon har 4 sånger som vi kör mest på.
Nyss så träffade jag en krokodil (vet inte vad den heter), en kulen natt, prästens lilla kråka och ketchup ska prutta.
Hon älskar när jag sjunger för henne, olika tonlägen och rör mycke på händerna.
 
Tilde sa iallafall imorse att det är lucia och då ska man ha fina kläder, hon ville ha kläderna som hon har fått ifrån Anders chef Fabby. Att hon blev väckt klockan 11 gjorde henne lite purkis men pappa distraherade medans jag fick ta två snabba kort :)
 
 
 
 
 
Min älskade gullunge!!
 
 

Helgen

Har blivit mycket mys och firande i helgen. Anders fyllde ju som sagt år och det ska ju firas! Jag bakade grodbakelser som vart modellen för stora, ska nog göra dom mindra nästa gång men gott blev det :) Fick lite sällskap på lördagen av Anders mamma och hans syrra, dom träffade Tilde lite och umgicks. Sen blev middag med min familj på kvällen och smörgåstårta på söndagen med hans pappa och Elisabeth.
Eftersom att lillfisen var krasslig natten till fredagen så har jag tagit det lugnt med henne och hållt henne inne en hel del men det vart ingen mer feber iallafall. En hel del sång och lek har det däremot blivit, det tror jag är nyttigt.
 
Vill tipsa som Den silvriga barnkammarboken! Fylld med olika sånger och så får man med en skiva med några av sångerna. Det var en av presenterna ifrån dopet, väldigt uppskattad :)
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Vi låg och myste i gästrummet/tildes rum/anders rum ;)
Det är en bra plats att leka på och där brukar vi ha sångstunderna. Tilde gillar också att slåss med sina små tassar som har sylvassa naglar och nu har vi bildbevis haha :)
 

Tisdagar

 
Det är alltid en bra dag, då träffas vi mammor med fika och snackar om allt som har med mammalivet att göra :)
Väldigt kul för oss mammor men blir nog väldigt kul för barnen när dom blir lite större och kan börja leka med varandra, inte för att jag vet vilken ålder det händer i men det lär ju vara snart ;)
 
Idag var det Malin och Love, Natalie och Liam, Emelie och Freja, Rebecka och Frida och jag och Tilde såklart :)
Vi försöker ju varva vart vi träffas och idag blev det hos Natalie, va fint dom bor! Nyrenoverat hus. Man kan inte hjälpa att bli jättesugen på ett hus!
 
 
 
 
Liam, Love, Tilde, Frida :)
 
 
Freja låg och sov så hon och fina Emelie får vara med på en annan bild :)
 
 

Sömnbrist och mammaträffen

Ska strax iväg till Natalie, spännande att se var alla bor tycker! Och tur att Emelie bor mitt emot och har bil :) Synd bara att träffas klockan 11 är som att gå upp mitt i natten för oss. Somnade 4 och gå upp 9, risken är överhängande att jag somnar på kvällens seans.



Tänk när lillan var så här liten.
Gullungen :)

Julen e här!

Jag och Anders ska baka pepparkakor :)
Tilde har sovit så dåligt därav den dåliga uppdatering! Kommer uppdatering imorgon om allt vi har haft för oss :)



Ljuva sol!

Har inte sett solen på bra länge.. så skönt! :)




Feber

Hon sov i princip till 3.30 inatt då jag tog upp henne ut vagnen och hon var helt bränhet stackaren. 39.0 så det var bara att springa och hämta en supp som hon fick. Jätteduktig tjej som knappt klagade :) Så här hon ätit varje timme och nu är hon pigg som en mört och ligger och leker med sin underläpp som fortfarande är så roligt haha. Men att lyckas få ett kort när hon ler är inte det enklaste :)

Vaccination.

Än så länge är hon bara trött lillfisen. Mesmamman Annika fick lov att gå ut för att jag blev så känslosam, bvc sköterskan så det väl inte rätt ut men "man bör inte överföra rädsla till barnet". Jag fattade hinten och satte mig ute i korridoren och grät lite när jag hörde hennes gråt :/ Tog 30 sek sen var hon nöjd igen :) Hon är så duktig!!
Kramade henne och sen så åkte vi hem, resten av kvällen har hon sovit och vi hade besök av Martina :)

Nu kikar vi på crazy stupid love. Skön film :)






Så här fundersam såg hon ut igår när jag skulle knäppa kort, hon kanske börjar ledsna ur på alla kameror i nyller ;)

Vad e det för en dag e det en vanlig dag?

Idag är det en speciell dag på både ett bra och dåligt sätt. Anders fyller 27 så jag gick upp och sjöng för honom och gav honom kaffe på sängen och present :)
Det är också en speciell dag för Tilde skull, hon ska få sina första vaccinationssprutor. En i var lår. Bara att tänka på hur hon kommer reagera gör att jag får ont i magen, älskade ungen! Vi fick tipset av Malin N att köpa hem flytande då supparna kan vara svåra att få in när dom är ledsna, jag hoppas såklart att hon inte ska behöva det.
 
Det är något alldeles eget att ha ett barn, att alltid vara orolig för någon annan på ett sätt man inte är van vid. Att hela tiden undra hur det mår om man är borta tex. Jag tänker ofta att lite egentid skulle vara skönt samtidigt som jag vet att så fort jag inte ser eller kan höra henne så undrar jag hur hon mår. Vad gör hon? Är hon hungrig? Är hon glad eller ledsen? Behöver hon sin mamma? Är väl i sin tur bra att det känns så, då vet man att alla känslor är på rätt ställe :)
 
Att man sen har fått lite "skönhetsmärken" efter graviditeten och förlossningen på både bröst, lår och mage + lite fett överallt  får man väl se som nödvändiga krigsskador ;)
 
 
 
 
Fina älsklingarna, och hon är så stark i nacken att hon kan sitta framåt i selen nu (en kort stund).
 
 
 
Så här låg Anders och Tilde i sängen och pratade när jag kom in, vart och skottat snö tro det eller ej ;)
 
 
 
 
 

Äntligen!

Har kommit på vad Tilde tycker är roligt! När jag nyser, kom på det av en slump då jag nös på riktigt.
 
 
 

Onsdag.

Längtar tills jag ska få sova! Är så trött efter dagen, tisdagar är alltid en bra dag nu när vi har mammagrupp :) Det är riktigt peppande att få träffa dom andra och bara umgås med likasinnade!

Iallafall, imorgon så har jag INGENTING inplanerat vilket är ovanligt. Ska bli så skönt, jag ska ligga i sängen jättelänge och bara mysa! Gå upp och käka en god räkmacka med ägg och kolla på ett nytt avsnitt av Mysteriet på greveholm. Ja! Jag tittar på julkalendern 2012 och jag är inte 5 år gammal. Eftersom att den gick förr och det är samma skådespelare så tycker jag att det är jätteroligt! Ser fram emot att få reda på vad som döljer sig bakom det mystiska hålet haha. För mycke fritid? 

Ska däremot julpynta för det har inte blivit av, så mysigt med alla adventsljusstakar och tomtar i hörnen!

 

 

Första julen jag och Anders spenderade tillsammans, det var 2 år sen. Nu har vi Tilde och det hennes första :)

 

 

 

 

 

Tröttmössa



Pappamys





Mina älsklingar :)

Kärlek

Att försöka få Tildes gulliga flin på bild är inte det lättaste. Men åh va söt hon är!
 
 
 
 
Hon har också börjat med lite nya saker dom sista dagarna! Nu tittar hon på en leksak och medvetet sträcker fram handen och tar i den hårt och drar den till munnen :) Sen har hon börjat förstå att hon har en mun haha, hon ligger och tittar på sina leksaker och slänger runt med tungan och så kan hon suga in underläppen så det ser skitroligt ut! :) Ska försöka få en bild på det! Och ligga på magen och sträcka upp huvudet jättelänge och högt!
 
 
 
 
Och imorgon blire mammagrupp hos Emelie mitt emot vårat område, lagom långt bort ;)
 

Något att tänka på



På tal om presenter

Min faster Mariann gav mig ett sånt fint halsband! Är fortfarande glad och det ska jag bära så ofta jag kan (Tilde har precis börjat medvetet ta saker som hon ser sötunge!). På baksidan är hennes födesedatum tryckt :) 
 
 
 
 

Dopdagen

Oj vilka intensiva dagar det har varit! Städning, besök, dop och allt runtomkring.
 
Igår morse kom farmor, faster och mio med tåget ifrån sthlm. Dom kom bara förbi en snabbis innan dom skullee iväg och byta om. Boa kom hit med dräkten som jag skulle ha på mig, jättefin men bökig att komma i! Ingenting man slänger av sig på 1 minuter kan jag säga och så otroligt varm! Nog för att vi var 55+ i lokalen med ändå ;)
 
Anders skulle käka och det slutade med att vi fick stressa ner till kyrkan. Väl när vi hade kommit dit fick vi byta om på Tilde och pratade med prästen i ungefär 1 sekund innan dopet men det gick bra ändå. Vi hade pratat på telefon innan och bestämt om psalmer, sång och dopskålen. Prästen heter Christer björk och skulle precis börja i mora 1/12 kul nog. Har döpt Anders lillebror Erik också för ca 12 år sedan så det var ganska kul att han döpte Tilde!
 
Hade ingen tid att hälsa på folk så fick vinka lite snabbt och sen var det tid att börja dopet. Tilde låg så fint och myste i Anders knä (gnällde bara till några små stunder). Prästen pratade på om allting och eftersom varken jag eller är speciellt insatta i kyrkan,bibeln eller psalmer så var det bara att hålla hårt i boken när vi skulle sjunga. Men det gick fint, lätt att hänga med! Vi valde "Tryggare kan ingen vara" och "Du är värdefull". Åsa sjön och Emma spelade gitarr på låten jag valde, "Du är aldrig ensam" med Mauro Scocco.. Fick stå och hålla tillbaka gråten när jag kopplade låten till min kärlek till min underbara lilla dotter.
 
 
 
 
 
Efter allting var klart så bar det av det av till Andreasgården (Inte Anderasgården som jag råkade skriva i dopinbjudan! ) Min mamma, syrran och Anders mamma hade gjorde så otroligt fint. Vilka kvinnor! På morgonen åkte dom dit och började koka kaffe, ordna dukning och allt det praktiska. Så när vi kom dit var det tända ljus och serverat med tårta, lussebullar och kakor.
Hon fick så mycke fina presenter av alla och vi är så tacksamma för att alla kära släktingar kom och firade Tilde med oss! Ska visa lite hur det såg ut.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Och sen bar det av till mamma på middag :) Duktiga mamma, all kärlek till henne som gjorde det möjligt för oss att ordna den här helgen :) Mammor kan!
 
 
 
 
 
 
 
En riktigt lyckad helg och ett stort TACK till alla inblandade :)
Kommer mer bilder när jag får ifrån alla andra som har tagit ;)

Vad kommer nu?

Har en dotter Tilde som är född den 2012-09-01

RSS 2.0